085 - 27 33 055

Voordeel berekenen op prijs propaangas

De laagste prijs van propaangas is lastig te achterhalen, omdat iedere propaangasleverancier unieke en zeer wisselvallige prijzen hanteert. Zelfs bij vergelijkbare hoeveelheden in dezelfde gebieden. Omdat vele propaangasgebruikers gefrustreerd waren door de onduidelijkheid en ondoorzichtigheid van de leveranciers over de propaangas prijs zijn wij PropaanCollectief gestart.

PropaanCollectief biedt voordeel op prijs propaangas

In de vrij onduidelijke wereld van propaangasleveranciers willen wij de deelnemers aan PropaanCollectief.nl op een simpele, heldere en overzichtelijke manier inzicht geven in de prijzen van propaangas. Hiervoor hebben wij een collectief opgericht waar particuliere – en zakelijke propaangasgebruikers zich bij kunnen aansluiten. Het doel hiervan is samen een blok te vormen tegen de woekertarieven die tot nu toe worden gehanteerd. Door middel van het veilingsysteem kunnen gerenommeerde propaangasleveranciers hun goedkoopste bod uitbrengen tijdens een propaanveiling voor het leveren van propaangas.

Bent u benieuwd of deelname aan PropaanCollectief.nl voor u voordeel oplevert? Vraag dan geheel vrijblijvend een voordeel berekening aan. Hiervoor is het handig om de factuur van uw huidige propaangasleverancier bij de hand te houden. Als u de stappen via de website volgt, ontvangt u een e-mail met de door PropaanCollectief.nl aangegeven besparing op propaangas.

Wilt u vervolgens gebruik maken van het aanbod? Neem dan contact met ons op of vul het Inschrijfformulier in op de website.

Bereken uw voordeel

Voorbeeld: Prijsberekening

U voert een totaalbedrag in van € 1176,00 inclusief BTW op 21-05-2014. U geeft aan dat er 1200 liter bij u is getankt. Uw prijs voordeel wordt als volgt berekend:

prijs propaangas

De tarieven zijn inclusief COVA (€ 0,004081 per liter) en accijns (€ 0,17075 per liter). Dit zijn wettelijke belastingen die worden geheven over de propaangas prijs.

Iedere propaanleverancier communiceert haar propaan prijzen anders. Dit kan zowel de prijs per liter, de prijs per 100 liter als de propaangas prijs per m3 zijn (1m3 propaangas = 4 liter). Ook staat er vaak de prijs exclusief BTW op uw factuur. Let op bij het invullen van het formulier op de website dat u het totaalbedrag inclusief BTW invult.

Bent u benieuwd naar hoe het veilingsysteem van PropaanCollectief precies werkt? En hoe onze contracten in elkaar zitten? Lees verder.

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Laagste prijsgarantie
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten