085 - 27 33 055

Ervaringen met PropaanCollectief

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen onze prijzen het beste zijn, maar ook onze dienstverlening. Hieronder leest u hoe andere mensen u al voorgingen en hoe hen de samenwerking met PropaanCollectief is bevallen. Heeft u zelf al een contract met PropaanCollectief? Dan vernemen wij graag via onderstaand formulier wat uw ervaring met PropaanCollectief is.

Review plaatsen

Reviews

Propaancollectief is een uitstekend initiatief, waarbij alle voordelen naar de eindgebruiker toegaan. Niet alleen de laagste-prijs-garantie maar ook snelle levering en een comfortabele betalingstermijn zijn inbegrepen. Bestelgemak, ook in uitzonderlijke situaties (zoals ‘weekend toch tank leeg…), wordt snel opgevolgd door daadwerkelijke levering. Kortom, een bijzonder en zeker gevoel.

Rolph Hulzebos

Heel transparante plezierige organisatie met gevoel voor de klant ; altijd direct de juiste persoon aan de lijn die ook op de hoogte is.

Chatrou

Wij zijn zeer tevreden over de prijs en de levering van propaangas.

H. Simonse

Ik ben al jaren klant (als 1 van de vroege inschrijvers) en naar alle tevredenheid. Wij als gezin van 4 hebben ruim €700 per jaar bespaard. Alles is helder. Geen kleine lettertjes en uitstekende service.

C Maes

25 cent per liter besparen door over te stappen naar PropaanCollectief: snel verdient en binnen is het net zo lekker warm.

Leo van Buren

Een enorme besparing op de kosten per jaar en door een telemetrie op de tank weten ze ook wanneer de tank weer moet worden gevuld. Vergeten gas te bestellen en in de kou zitten is verleden tijd!! Mocht je een keer een probleem hebben met gastank dan snelle hulp. Kortom een uiterst vriendelijk bedrijf met goede service en bovenal super scherpe prijs!!

Manege the Paddock

Gasprijzen zijn moeilijk te vergelijken omdat ze dagelijks veranderen, net als die van benzine en diesel. Daarom vergelijk ik de prijs van mijn propaangas altijd met de prijs van LPG autogas. Vroeger betaalde ik bij mijn vorige leverancier voor mijn propaan per liter 17% tot 47% MEER dan voor LPG. Nu ik bij Propaancollectief ben betaal ik ongeveer hetzelfde als voor LPG autogas.

Verder is het erg handig dat je via de website de dagprijzen en al je rekeningen kunt inzien. Gas bestellen kan ook via de website.

H. Jonkers

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Altijd een eerlijke prijs
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten