085 - 27 33 055

Propaangas prijzen

De prijs van propaangas per liter verandert bijna elke dag en er zitten ook vaak grote verschillen tussen de verschillende propaangas leveranciers. Bij PropaanCollectief pakken we het daarom helemaal anders aan. Wij organiseren regionale propaangasveiligen waar gerenommeerde propaangas leveranciers hun bod uitbrengen voor het leveren van propaangas aan alle deelnemers van PropaanCollectief. U bestelt uw gas gewoon bij PropaanCollectief, deze selecteert u via een propaanveiling, de leverancier voor uw regio voor een bepaalde periode en uw tank wordt altijd gevuld tegen het scherpste tarief.

Wat kost propaangas?

Bij de inkoop van propaan geldt de dagprijs in Rotterdam als basistarief. Alle gasleveranciers kunnen daarna zelf bepalen hoeveel toeslag zij daar bovenop leggen. De basis is dus voor alle leveranciers hetzelfde en de goedkoopste gasleverancier mag tanken bij de aangesloten leden van PropaanCollectief.nl. Deze procedure is vergelijkbaar met de tankbeurt van uw auto. U tankt weliswaar altijd dezelfde soort benzine, maar de ene keer tankt u Shell en de andere keer misschien Esso.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op de prijs van propaangas per liter of de propaangas prijs per m3? Vul onze online tool in en laat meteen berekenen hoeveel geld u kunt besparen door u bij het collectief te voegen. Hieronder vindt u een voorbeeld van zo’n prijsberekening:

De tarieven zijn inclusief COVA (€ 0,004081 per liter) en accijns (€ 0,17075 per liter). Dit zijn wettelijke belastingen die worden geheven over propaangas prijs.

Tarieven PropaanCollectief

Er kan gekozen worden tussen contracten met een duur van 5 of 10 jaar. Voor beide periodes geldt dat PropaanCollectief.nl er alles aan zal doen om de propaanprijs voor u zo laag mogelijk te houden door middel van te participeren in de propaan veilingen. Uiteraard bent u bij een contract van 5 jaar verzekerd van extra veel voordeel op uw propaan.​​ Daarnaast plaatsen wij uw nieuwe propaangastank geheel gratis.

5-jarig contract

Hiermee bent u verzekerd van 5 jaar 100% zuiver propaangas voor een eerlijke prijs. Via uw eigen inlog op de website bij Mijn Collectief ziet u direct de prijsontwikkelingen en kunt u gasbestellingen plaatsen of gegevens wijzigen. Bij de keuze voor een contract van 5 jaar, krijgt u 1 cent per liter propaangas extra korting op de toch al lage tarieven.

Gasleveranciers Propaan Goedkoop 5 jaar

10-jarig contract

Hiermee bent u verzekerd van 10 jaar 100% zuiver propaangas voor een eerlijke prijs. Via uw eigen inlog op de website bij Mijn Collectief of via de mobiele PropaanCollectief app ziet u direct de prijsontwikkelingen en kunt u bestellingen plaatsen of gegevens wijzigen.

Stortingen boven 2500 liter

Bij bestellingen van meer dan 2500 liter propaan, ontvangt u een extra korting van € 0,02 cent per liter. Dat scheelt meteen al € 50,00! Het loont dan ook om te kiezen voor een grote propaantank. De huurprijs blijft € 75,00 per jaar (inclusief BTW en plaatsing), ongeacht de grootte van de tank.

Overstappen? Bespaar op de propaangas kosten per liter en bekijk hier hoe je snel en makkelijk over kunt stappen naar PropaanCollectief!

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Laagste prijsgarantie
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten