085 - 27 33 055

Propaangastank huren en plaatsen

Een propaangastank huren voor een vaste prijs regel je bij PropaanCollectief. De huidige gasleveranciers hanteren verschillende gastarieven voor de huur van de tank aangezien de propaangastank prijs uiteenloopt. Soms omdat de afmeting van de propaantank varieert, maar er zijn ook voorbeelden van propaangas leveranciers die voor propaantanks met dezelfde inhoud toch sterk uiteenlopende huurprijzen hanteren. PropaanCollectief.nl kiest ervoor om dezelfde propaantank prijzen aan te houden voor álle deelnemers. U huurt al een propaantank vanaf € 61,98 excl. BTW per jaar. Dat is € 75,- inclusief BTW en plaatsing van de propaantank. Bij het aanmelden kunt u kiezen uit verschillende formaten.

Gezamenlijke propaantank

Ook als u een propaangastank deelt met anderen, kan PropaanCollectief het u gemakkelijk maken. Er wordt voor u onderzocht hoe het systeem gekoppeld moet worden en de nodige vergunningen kunnen voor u worden aangevraagd bij de betreffende instanties. PropaanCollectief wil graag de zorg voor het gebruik van propaangas van u overnemen.

Neemt u hiervoor contact op via telefoonnummer 085 – 27 33 055 zodat de PropaanCollectief specialist bij u langs kan komen om de mogelijkheden met u door te nemen voor de plaatsing van een gezamenlijke propaantank.

Installatie gastank

PropaanCollectief.nl levert gratis een nieuw gekeurde, op de behoefte van de deelnemer afgestemde, propaangastank. Wij verzorgen vervolgens de plaatsing voor u via een erkende installateur. De aanwezige hoeveelheid propaangas wordt overgepompt in de nieuwe propaantank en de huidige tank wordt dichtgedraaid, losgekoppeld en aan de kant getakeld. Vervolgens wordt het leidingwerk aangesloten en controleert de monteur of alle nieuwe aansluitingen goed functioneren. De verhuurder van de oude propaantank zal de tank daarna komen ophalen.

 

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Altijd een eerlijke prijs
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten