085 - 27 33 055

Propaangastank huren en plaatsen

Een propaangastank huren voor een vaste prijs regel je bij PropaanCollectief. De huidige gasleveranciers hanteren verschillende gastarieven voor de huur van de tank aangezien de propaangastank prijs uiteenloopt. Soms omdat de afmeting van de propaantank varieert, maar er zijn ook voorbeelden van propaangas leveranciers die voor propaantanks met dezelfde inhoud toch sterk uiteenlopende huurprijzen hanteren. PropaanCollectief.nl kiest ervoor om dezelfde propaantank prijs aan te houden voor álle deelnemers. U huurt al een propaan tank voor de prijs van € 61,98 excl. BTW per jaar. Dat is € 75,- inclusief BTW en plaatsing van de propaantank. Bij het aanmelden kunt u kiezen uit verschillende formaten.

Propaangastank huren Prijs

Gezamenlijke propaantank

Ook als u een propaangastank deelt met anderen, kan PropaanCollectief het u gemakkelijk maken. Er wordt voor u onderzocht hoe het systeem gekoppeld moet worden en de nodige vergunningen kunnen voor u worden aangevraagd bij de betreffende instanties. PropaanCollectief wil graag de zorg voor het gebruik van propaangas van u overnemen.

Neemt u hiervoor contact op via telefoonnummer 085 – 27 33 055 zodat de PropaanCollectief specialist bij u langs kan komen om de mogelijkheden met u door te nemen voor de plaatsing van een gezamenlijke propaantank.

Installatie gastank

PropaanCollectief.nl levert gratis een splinternieuwe, op de behoefte van de deelnemer afgestemde, propaangastank. Wij verzorgen vervolgens de plaatsing voor u via een erkende installateur. De aanwezige hoeveelheid propaangas wordt overgepompt in de nieuwe propaantank en de huidige tank wordt dichtgedraaid, losgekoppeld en aan de kant getakeld. Vervolgens wordt het leidingwerk aangesloten en controleert de monteur of alle nieuwe aansluitingen goed functioneren. De verhuurder van de oude propaantank zal de tank daarna komen ophalen.

Laagste prijsgarantie propaangas

De leverancier die op dat moment het beste bod heeft uitgebracht mag de nieuwe gehuurde propaangastank bij de deelnemer komen vullen. Wij werken met een veilingsysteem waar gerenommeerde propaangas leveranciers hun bod uit brengen voor het leveren van propaangas aan alle deelnemers van PropaanCollectief. U bestelt uw gas gewoon bij PropaanCollectief, deze selecteert u via een propaanveiling, de leverancier voor uw regio voor een bepaalde periode en uw huur tank wordt gevuld tegen het scherpste tarief.

Stortingen boven 2500 liter

Bij bestellingen van meer dan 2500 liter propaan, ontvangt u een extra korting van € 0,02 cent per liter. Dat scheelt meteen al € 50,00! Het loont dan ook om te kiezen voor een grote propaantank. De huurprijs blijft € 75,00 per jaar (inclusief BTW en plaatsing), ongeacht de grootte van de tank.

Er kan gekozen worden tussen contracten met een duur van 5 of 10 jaar. Voor beide periodes geldt dat PropaanCollectief.nl er alles aan zal doen om de propaanprijs voor u zo laag mogelijk te houden door middel van te participeren in de propaan veilingen. Uiteraard bent u bij een contract van 5 jaar verzekerd van extra veel voordeel op uw propaan.​​ Het leveren, plaatsen, installeren, vullen, controleren, kortom alles wordt geregeld door PropaanCollectief.nl.

Bereken nu uw voordeel via deze handige tool:

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Laagste prijsgarantie
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten