085 - 27 33 055

Overstappen

1. Geen contract of uw contract loopt binnen 2 jaar af

U kunt direct al profiteren van de voordelen van PropaanCollectief.nl. PropaanCollectief.nl stelt een contract met u op en stuurt u een opzegbrief voor uw huidige propaan toeleverancier. Alles wordt dan verder geregeld. PropaanCollectief.nl plaatst een splinternieuwe tank, de aanwezige hoeveelheid propaangas wordt overgepompt in de nieuwe tank en huidige tank wordt dichtgedraaid, losgekoppeld en aan de kant getakeld.

Waarom een nieuwe tank?

Meestal is de oude tank een onderdeel van het contract tussen u en uw vorige propaangasleverancier. Daarnaast vallen propaantanks onder strenge keuringen en dienen ze na 12 jaar te worden vervangen en volledig te worden gereviseerd. Om gelijk een goede start te maken, levert PropaanCollectief.nl daarom direct een nieuwe propaantank

 

2. Uw contract loopt nog 2 jaar of langercollectieve energie

PropaanCollectief.nl kan natuurlijk geen contract openbreken, maar toch heeft het zin om u nu alvast in te schrijven. U komt dan bij PropaanCollectief.nl op de Propaanwekker te staan. Dat betekent dat PropaanCollectief.nl in de gaten houdt wanneer uw contractperiode afloopt, zodat u tijdig bericht krijgt voor het regelen van de overstap. Alles geheel vrijblijvend, want op het moment zelf kunt u opnieuw bedenken of u gebruik wenst te maken van het overstapaanbod. U ontvangt wel alvast de nieuwsbrieven. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen van propaangas en kunt u straks een weloverwogen keuze maken.

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Altijd een eerlijke prijs
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten