085 - 27 33 055

Tell a friend

Vul onderstaand formulier in en de onderstaande tekst wordt automatisch verstuurd naar uw contactpersoon. Zo kunt u uw vrienden en kennissen snel op de hoogte brengen van de voordelen die zij kunnen behalen door zich ook aan te sluiten bij het collectief!

Beste,

Omdat jij ook gebruik maakt van propaangas, wil ik je laten kennismaken met PropaanCollectief.nl, een onafhankelijke aanbieder van propaangas die op een veilige en betrouwbare manier propaangas kan leveren.

Door middel van het uitbrengen van veilingen kunnen gerenommeerde propaangasleveranciers hun laagste bod uitbrengen. De leverancier met het laagste tarief mag de tank komen vullen. Je hebt hierbij niet meer het nadeel dat je tijdens de looptijd van het contract vastzit aan één en dezelfde leverancier die de prijs steeds omhoog kan schroeven. Je betaalt een vast bedrag per jaar voor de huur van de tank (€ 75,- ongeacht de grootte van de tank en inclusief BTW en plaatsing) en deze wordt gevuld door de leverancier die op dat moment de beste prijs hanteert.

Kijk even op de website www.PropaanCollectief.nl en meld je vrijblijvend aan. Volgens mij kan de besparing je vele honderden euro’s per jaar opleveren, daarom vond ik dat je dit moest weten.

Hartelijke groet,

namens de afzender die gebruik maakt van PropaanCollectief.nl

 

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Laagste prijsgarantie
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten