085 - 27 33 055

Bij PropaanCollectief hoeft u zich helemaal niet meer bezig te houden met het vullen van uw propaantank. Met onze telemetrie meten wij namelijk op afstand de inhoud van uw tank en weten we exact wanneer we het propaangas moeten vullen. Hierdoor komt u nooit met een lege tank te zitten.

Wat is telemetrie?

Telemetrie is het op afstand meten van bepaalde parameters (bijvoorbeeld gasniveau) om die vervolgens via (vaak draadloze) telecommunicatie te versturen naar een andere locatie. Een telemetrie meter is een systeem dat dagelijks op diverse tijdstippen vanaf afstand uw gasniveau registreert. Wanneer wij detecteren dat het gasniveau te laag is regelen wij dat de via een veiling geselecteerde laagste aanbieden van propaangas uw propaangas komt vullen. Zo bent u altijd gegarandeerd van de laagste prijs terwijl u er zelf helemaal niets meer voor hoeft te doen.

Propaangas vullen

Wanneer u een contract afsluit bij PropaanCollectief hoeft u nooit meer zelf te achterhalen door wie u het beste uw propaangas kunt laten vullen. Via een speciale veiling selecteren wij de laagste prijsaanbieder. Dit kan elke keer weer een andere gasleverancier zijn. U ontvangt hier later via e-mail een bevestiging van. Via ‘Mijn Collectief’ kunt u overigens ook zelf uw gebruik monitoren. Het aantal leveringen per jaar hangt natuurlijk af van het verbruik.

Hoe werkt het vullen van een tank met propaangas eigenlijk? Onder hoge druk wordt gas vloeibaar. Zo kan het propaangas compact worden vervoerd en vervolgens worden bewaard in uw gastank.

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!